Az alábbi érdekességek segítenek hogyan válassz fotóst, tehát érdekességek, amik ha nem is létfontosságúak, de hasznosak.

Tudom sokan szeretnek olvasgatni is, nem feltétlenül csak a praktikus és informatív dolgokról, mint az árak és csomagok.

Amikor engem fotóztak…

Én magam akkor jártam először műteremben fotózáson, amikor egy nagy szakítás után nagyon nagy szükségem volt arra, hogy szépnek lássam magam. A foglalkozás elérte célját, de….Nagylányommal, -aki akkor még egy szem gyermekem volt- mentem. Készültek közös képek és egyéniek is mind a kettőnkről. A fotóst úgy választottam ki, hogy a lakhelyemhez közel legyen, konkrétan két buszmegállóra volt a műterem, így tényleg nem kellett messzire menni. Bár az elkészült képek majdnem mind tetszettek akkor, nem volt lehetőségem választani a fotós döntötte el melyeket hívja elő és teszi nekem albumba. Ma már más szempont alapján választanék. Ma már inkább megnézném, hogy az adott fotós általában milyen hangulatú képeket készít, mi a fő területe. Inkább utaznék kicsit többet, vagy keresgélnék tovább, de nem választanék olyan fotóst, aki ritkán vagy egyáltalán nem fotóz olyasmit, mint amit én szeretnék.

Életem második fotózásánál a fotós ár alapján került kiválasztásra. Ez sem volt jó választás. Gyakorlatilag belökött a kamera elé a kiválasztott fényképész és azt mondta “Mozogj!” Na de hogy?! A fotózás végén a kezembe nyomott egy CD lemezt és azt mondta csináljak vele amit akarok, ha kell 5000.- / kép áron retusál. Nem mentem vissza hozzá. Ma már ár helyett inkább azt nézném meg ár/érték arányban megfelelő e nekem az ajánlata.

Ezek nem érdekesség számba mennek, de tudnod kell…

Fotósként azon vagyok, hogy minden tapasztalatomat felhasználva a legjobb élményt és képeket adjam ügyfeleimnek. Fontosnak tartom, hogy részben együtt válasszuk ki a képeket, melyeket megkapsz. Sok száz kép készül, nem biztos, hogy neked is az tetszik, ami nekem. És mindig segítek, hogy hogy pózolj, mit csinálj a kamera előtt. Szeretném, ha jól éreznéd magad és magabiztosan egy fantasztikus élménnyel távoznál tőlem!

Munka közben kismama fotózáson
Munka közben

Árak Csomagok mini maxi luxi premium – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

Blog Archívum – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

(3) Bocskai fotó | Facebook