Tárgy és étel fotózás nem feltétlenül áll egymástól olyan távol, mint elsőre gondolnánk. Az elv ugyan az, meg kell mutatni az érdeklődőnek a terméket olyan módon, hogy biztos lehessen abban, ezt kereste, de a technika és mégis más.

Étel fotózás

A profi étel fotók és a “fotózzuk le a tányért” fotók közt óriási a különbség. Felhasználod a legjobb alapanyagokat, szíved-lelked beleteszed, de a mobiloddal készített képek szétesnek a nyomdában és a weblapodon? Az étel finom, mindenki szereti, de a képeken nem mutat valahogy sehogy sem?

Ha pénzt keresel vele, vevőt hoz neked, akkor legyen tökéletes a kép, bízd profira!

Tárgy fotózás

A tárgyakat le lehet fotózni fehér háttér előtt is meg hangulat fotókat is lehet készíteni. Mire van szükség? Szeretnéd ha látszana térben, el lehetne képzelni az anyagát és tapintását? Nagy mennyiségben a webshopba kell a kép, vagy abszolút egyedi képeket szeretnél? Mindenre van megoldás.

Rendezvény fotózás

Legyen szülinap, eljegyzés, kiállítás megnyitó, koncert vagy főpróba. Céges parti, baráti összejövetel, vagy a nyaralást lezáró buli. Minden rendezvény egyedi és megismételhetetlen. A finom ételeket megesszük, a díszítésre nem is emlékszünk egy év múlva, a ruha elő se kerül többé, a tánc, a dallam a pillanattal illan el. Csak a fotók maradnak. A hangok, ízek, illatok, a sztorik mind előhívhatóak az albumból. A vendégek által készített képekről mindig hiányzik valakinek a feje, lába, túl sok az ég, vagy épp ferde minden. Jobb esetben minden stimmel csak éppen nyomtatásban egy nagy maszat az egész és csak sejtjük kik vannak a képeken. Nagyon jó évek elmúltával elővenni a képeket, jó a falon látni egy-egy montázst, ami az elmúlt évek nagy pillanatait őrzi.

Bízd rám, én ott leszek és megörökítem azokat a pillanatokat, amiket jó lesz felidézni.

Mennyibe kerül?

A tárgy és étel fotózás, rendezvény fotózás egyedi ár képzés alá esik. Cégek részére is számlaképesen nyújtom szolgáltatásaim. Nem csak magánszemélyeket tudok kiszolgálni, hanem kis- közép- és nagyvállalatokat is, elszámolható módon, Áfás számlával. Hosszú és rövid távú együttműködés is lehetséges. Hogy mennyibe kerül a fotózás, az tekintettel arra, hogy speciális felkészültséget és technikai berendezést, más típusú utómunkát igényel minden téma egyedi árajánlatot adok minden esetben!

Az ár nagyban függ a helyszíntől, a szükséges ráfordított időtől, az utómunka mértékétől, beállítások számától. 


Kérj ajánlatot most!
+36 70 363 6848

Blog Archívum – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

(3) Bocskai fotó | Facebook