A glamour és budoár fotózás nem feltétlenül jelent akt, félakt vagy akár fehérneműs képet. Ez ennél sokkal több!

Ki ne szeretne nőies, csajos fotókat magáról? A Glamour fotózás fantasztikus élmény, a csillogás, a szépség az elegancia gyöngyszeme.

Tapasztalataim szerint fotós előtt hamarabb engedik el magukat a nők, nem feszengenek és ízléses szép képek születnek nyugodt körülmények között, nőies mivoltunk megörökítése közben egy hangulatos fotózás során.

Műtermemben Szekszárdon különlegesen szép Carlotte Rose ((2) Charlotte Rose | Facebook) ruhák várnak, melyek romantikusan hangsúlyozzák nőies szépségedet. A ruhák külön bérleti díj nélkül állnak rendelkezésre több színben! Budapesten bérelt műteremben komplett ruhatár áll rendelkezésre.

Nálam megszületnek azok a képek, amikről eddig csak álmodoztál. Itt önmagad lehetsz úgy, ahogyan titkos vágyaidban szerepel. Nőies oldalad mutatjuk meg a lehető legszebb pillanatokban. A főszereplő te vagy! Engedd el magad, vagy engedd, hogy vezesselek! Együtt megtaláljuk a legszebb arcodat, a legsejtelmesebb pózt és a legcsodásabb hangulatot! Az általad kiválasztott képeket igényeid szerint, de nem a felismerhetetlenségig retusálom.

A fotózás előtt átbeszéljük milyen hangulatú, stílusú képeket szeretnél. Kiválasztjuk a megfelelő helyszínt, időpontot egyeztetünk. A fotózás helyszínén gyorsan készítünk néhány bemelegítő képet és észre sem veszed, de már dolgozunk is. Folyamatosan instruállak, mondom mit csinálj, hogy tartsd kezed, lábad, fejed, merre nézz és nem hagylak magadra egy pillanatra sem. Ne félj, csak akkor lesz csukva a szemed egy képen, ha az a cél!

A képeket elektronikusan kis és nagy formátumban kapod meg a fotózás után pár nappal.

(2) Bocskai fotó | Facebook

Jelentkezz be most!
+36 70 363 6848

Blog Archívum – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

https://www.instagram.com/bocskair/