A férfiaknak is joguk van jó fényképekhez!
A műteremben férfias világítást használunk és erősítjük a férfiakra jellemző mozdulatokkal és beállításokkal az elképzelt fotót. A férfi a fotón lehet sejtelmes, vagány, meghökkentő, érzékeny, biztonságot nyújtó, vagy épp kisfiús. Te milyen vagy?

Megbeszéljük, megcsináljuk!

Önéletrajzhoz, profil képnek vagy egyszerűen csak egy korszakhoz tartozóan portrénak kiváló választás lehet az egyszínű háttér előtt készített kép a rád jellemző öltözékben, vagy szabadtéren, parkban, erdőben is fotózhatunk aszerint, hogy mi áll legközelebb az egyéniségedhez.

Hogyan zajlik?

Felhívsz, elmondod mit szeretnél és ajánlok néhány helyszínt. A megbeszélt időpontban találkozunk és készítünk beszélgetés közben néhány bemelegítő fotót. Folyamatosan instruállak, nem hagylak magadra a kamera előtt, nem fogod kellemetlenül érezni magad a pózoktól. Fél óra alatt már kellő mennyiségű kép fog születni ahhoz, hogy kényelmesen ki tudjuk választani a megfelelőeket. Egy óra alatt annyi kép készül, hogy bőségesen lesz miből válogatni.

A férfi portré készítés különleges kihívás, de szakértő kezek közt gyorsan és hatékonyan megoldható.

A fotózás után néhány nappal az utómunkázott, szükség esetén retusált képeket elektronikusan kapod meg kis és nagy formátumban, így nem szükésges újra találkoznunk, de a képeket máris használhatod.

Jelentkezz be most!
+36 70 363 6848

(1) Bocskai fotó | Facebook

Blog Archívum – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

https://www.instagram.com/bocskair/