A kismama fotózás rendkívül kedves számomra. Szeretem a várandósságot. Három gyermekem van, tudom jól, hogy van ilye és olyan terhesség is. Tudom, hogy nem minden pocak egyforma. Tudom, hogy a pocaklakók és a kismamák is mind mások. Nagyon igyekszem a kismama stílusának és egyéniségének megfelelő helyszínen és enteriőrrel, megfelelő ruhákkal készülni. Aki engem választ ennek a csodálatos és ritka állapotnak a megörökítésére, az biztos lehet abban, hogy mesés képeket kap.

Nem véletlen, hogy számos exkluzív, különleges Charlotte Rose ( (8) Charlotte Rose | Facebook) ruhával várom a kismamákat a fotózáson. Nálam megszületnek azok a képek, amikről eddig csak álmodoztál. Romantikus, festői hangulat, vagy valami vagány amerikai luxus az álom? Van ötletem hozzá!

Csodálatos ruhákban, szuper beállításokkal különlegesen szép kismama fotók készülnek. Célom az, hogy a kismamák szépsége és az a vonzó nőiesség, ami bennük lakik láthatóvá váljon!

A kismama fotózás során az intimebb, többet mutató, fehérneműs, budoár fotóba hajló képeket is szívesen készítem el.

A kismama fotózáson természetesen apa, mama, papa, tesó is részt vehet.

Hogyan fog ez menni?

Hogyan fog ez menni? Gyorsan! A fotózás során lesz alkalom átöltözni, megpihenni.

Mikor kell bejelentkezni? Mikor legyen a fotózás?

A várandósság legelső pillanatától várom a hívásod! Tervezzünk, álmodozzunk együtt! A fotózásra ideális pillanat akkor van, amikor úgy érzed elég gömbölyű már a pocakod! A 38. hét utánra már kockázatos tervezni. Valamikor a 30-36. hetek között a legszebb és legnagyobb a pocak, de fontos szempont, hogy ekkor már nem minden kismama érzi magát komfortosan, így lehetséges, hogy kisebb hassal, de még mozgékonyabban könnyebben viseled majd a fotózást. A döntés a tiéd, én alkalmazkodni fogok!

Jelentkezz be most!
+36 70 363 6848

Árak Csomagok mini maxi luxi premium – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

Blog Archívum – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

https://www.instagram.com/bocskair/

(3) Bocskai fotó | Facebook