Honlap és blog

Ha jol működő honlap és blog az álmod, ahhoz gyakori posztolás, aktív jelenlét és egyedi tartalom szükséges. Ezerszer látott, fotómegosztó oldalakról vásárolt és ingyen letöltött képek az induláskor jónak tűnhetnek, de hosszútávon biztosan nem tudnak kellő egyediséget biztosítani. Rém kellemetlen ugyanazt a 20 fotót látni az összes masszőr és hangfürdő hirdetésben. Hogy hinné el bárki, hogy te vagy az ő embere, ha semmi nem emel ki a tömegből?

Ha egy ideje küzdesz azzal, hogy nem, vagy nehezen találsz neked megfelelő fotókat a honlapodra vedd fel velem a kapcsolatot es együtt kitaláljuk milyen tipusú, tartalmú és mennyiségű fotó fog a legjobban segíteni neked a rendszeres posztolásban. Pontosan tudom milyen nehéz rendszeresen posztolni, milyen sok idő tud elmenni azzal, hogy megpróbáljon az ember aktuális és hasznos tartalmat közzétenni. És azt is tudom milyen kellemetlen, amikor minden megvan, csak egy megfelelő fotó kellene. Órákig keresgél az ember, próbál egyedi és jogtiszta képet találni, mert nincs elegendő saját kép. A tudatos tervezés és előre megtervezett képi anyag hatalmas segítség tud lenni az év minden napján.

Dolgozz coachként, vagy vezess személyes blogot, masszírozz, legyél profit orientált vagy közérdekű, érzékenyíts, legyen vicces, vagy épp nagyon komoly a témád, szabjuk hozzád a képi anyagot. Egyszeri, vagy folyamatos együttműködés esetén is egyedi árajánlatot adok. Rengeteg izgalmas ötlettel tudom segíteni a munkád. Profi modellekkel, rólad készült képekkel, csendéletekkel, ünnepekre, évfordulókra és világnapokra is tudunk előre dolgozni. A legjobb az egészben az, hogy valódi kreatív munka, egyedi tartalom születhet, amire büszke lehetsz. Ne dolgozz felismerhető sablonokból és tucatfotókból. Engedd, hogy felfigyeljen rád az internet! Az igényes tartalomgyártás, egyéni honlap és blog fotók akár közösségi oldalakon történő posztoláshoz is megerősítik hitelességed.

Blog Archívum – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

(3) Bocskai fotó | Facebook

https://www.instagram.com/bocskair/

Jelentkezz be most!
+36 70 363 68 48