Az árak Forintban értendőek és a csomagok egyéni igényeknek megfelelően módosíthatóak.

Mini

Egy órás fotózás – minimum 100 kép készül, melyek közül 20 képet elektronikusan kapsz meg kis és nagy felbontásban, hogy azonnal tudd használni

50.000.- Ft
+ műterem díja, ha van.

Maxi

Két órás fotózás során lehetőség van 2-3 átöltözésre, enteriőr váltásra. Két óra alatt közel 250 kép készül, összesen 30 képet kapsz elektronikusan kis és nagy felbontásban (ebből 10 retusált)

90.000 Ft
+ műterem díja, ha van.

Luxi

Három órát töltünk együtt, rengeteg átöltözési lehetőséggel, több enteriőr váltással, nyugodtan, sokféle világítást használva. Kb. 300 kép készül, ezek közül TE választhatsz 40 fotót (ebből 15 retusált, 15 minimálisan retusált kép)

120.000 Ft + műterem díja, ha van.

Prémium

Ha ezt a csomagot választod, akkor a fotózáson jelen lesz profi sminkes, fodrász, három órát fotózunk, sok beállítással és ruhával. Minimum 300 kép készül az előre egyeztetett koncepció alapján, 50 képet választhatsz és 30 képet retusálok neked. A fotózás alatt kávé-tea és smink kímélő falatkák állnak rendelkezésre.

180.000.- Ft, a műterem díját én állom


Mi fog történni?

Hogy mi fog történni, ez mindig kulcskérdés. Nem profi modellek jönnek hozzám, így ez természetes. Bejelentkezéskor megbeszéljük nagyjából mit szeretnél, mi lesz a téma (glamour, budoar, üzleti portré, gyerek fotózás, családi fotózás, kutya – macska fotózás, naptár fotózás…stb.), és azt is mihez szeretnél kezdeni a képekkel (óriásplakát vagy fotó könyv méret kell) sokat segít abban, hogy en is felkészüljek és a legjobb képek szülessenek.

A stúdióba érkezéskor átbeszéljük milyen ruhában, milyen fények mellett milyen, háttér előtt fogunk dolgozni, hányszor öltözöl át… stb. Megbeszéljük mi az amit mindenképp szeretnél.

Körbevezetlek, megmutatom hol tudsz öltözni, sminket-hajat igazítani. Ha szeretnéd hívunk sminkest, fodrászt. Ha inkább már eleve fotókész állapotban jönnél az sem baj! Ha készen állsz kezdünk! 1-2 bemelegítő fotó után azt veszed észre, hogy a sokadik póz, ruha és beállítás is megvolt.

A képeket elektronikus úton kapod meg válogatásra kis felbontásban. Az általad kiválasztott képeken elvégzem a szükséges utómunkákat és ez után kapod meg a személyesen megbeszélt időpontban, nagy felbontásban és kis felbontásban elektronikusan.

Ha több képet szeretnél, vagy később mégis szeretnél plusz képeket a kiválasztottakon túl, nyugodtan keress meg, már ismerjük egymást, megbeszéljük az árat.

instrukciók


Mitől függenek az árak?

Árak, árak, árak…

“Mennyibe fog kerülni? Miért? Ez csak pár kattintás.”

Ez nem így van. A felszerelés – fényképezőgép, objektívek, vakuk, derítőlapok, hátterek, ruhák – , a szoftverek, a tudás, a helyszín, kellékek és az idő mind jelentős befektetések árán állnak rendelkezésre + vállalkozásom legális keretek közt működik, így adót és járulékokat fizetek, alkalmazok könyvelőt és tanácsadót és szeretnék megélni a munkámból, hogy vidáman és mosolyogva lehessek mellettetek életetek egy-egy várakozással teli, vidám, vagy épp rendkívül fontos pillanatában.

Sok múlik azon hol fotózunk és mikor. Na meg az sem mindegy mit-kit…Budapesten bérelt műteremben, vagy Szekszárdon az otthonomban kialakított műteremben, Velencén a naplementében, esetleg nálad? Embert, állatot, tárgyakat, lakást, szülinapot, egy egyszerű hétköznapot?

Vegyük az egyszerű eseteket: A műtermek hasonló árakkal igen sokféle lehetőséget biztosítanak. Csúcs időszakban más árakkal, más és más minimum bérlési idővel találkozunk. Általánosságban azt mondhatjuk óránként 8000.- Ft körül van Budapesten a műtermek bérleti díja. Az egészen egyszínű háttér, a barokk, a romantikus, a modern, a vintage stb.is ebben az árban van. Persze vannak 7-8-10-12-15.000.- Ft/ óra áru műtermek is, a lehetőségek a végtelenbe tartanak.

Attól függően milyen hangulatú, témájú, felhasználású kepeket szeretnél teszek ajánlatot muteremre, szabadtérre, otthoni fotózásra. Képeket küldök mindenről, így könnyű lesz eldöntened melyik tetszik.Rendőrök, katonák, tűzoltók és közeli hozzátartozóik (igazolvány bemutatása után) a fotózás árából 25 % árengedményt kapnak (a műterem díjából sajnos nem, hiszen azt nem en szabom).

Hogy könnyebb legyen kalkulálni nem témákra, hanem időre bontottam az árszabást. Végülis az árat nem befolyásolja, hogy talpig pulóverben, vagy combfixben áll előttem a modell. Az sem, hogy a gyermek pocakon belül, vagy kívül van. Csak a különlegesebb, időigényesebb, vagy épp kevesebb időt igénylő feladatok (tárgy, étel, épület, háziállat, rendezvény fotózás) esetén kell egyedi árakkal számolni! Nem csak magánszemélyeket tudok kiszolgálni, hanem kis- közép- és nagyvállalatokat is, elszámolható módon, számlával. Hosszú és rövid távú együttműködés is lehetséges.

Kérj ajánlatot most!
+36 70 363 68 48

Blog Archívum – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

https://www.instagram.com/bocskair/

(1) Bocskai fotó | Facebook