A klasszikus portré fotózás azt hiszem mindennek a kezdete.

Imádunk a kellemesen mosott háttér előtt álló alak szemébe nézve fürkészni. Szinte elveszünk a tekintetében. Portré. Ennyi lenne az egész?

Az oviban kezdődik a fotózásokon az egész. Ahogy okosan a kamerába néznek és a szülők otthon percekig nézik azokat a szép szemeket. Van akinek az érettségi tablóképnél véget is ér ez az egész, talán még néhány igazolványkép erejéig tűri, hogy a fotós állítgassa a fejét, de ennyi. Pedig…, pedig jó nézegetni…

De miért érne véget? Már nem hordjuk a tárcánkban a szeretteink fotóját, úgy mint régen, de biztos vagyok benne, hogy nagyon hiányozna, ha nem lenne egyetlen asztalra, polcra, hűtőre, falra kirakható kép sem. Ráadásul önéletrajzokhoz, internetes profilképhez is jobb érzés kirakni egy épkézláb képet. 

Persze nem csak klasszikus portré létezik. Lehet tematikus is. Például népszerűek a karácsonyi portrék, de a jelmezes, vagy speciális alkalmi öltözékes portrék sem számítanak különlegességnek.

Hogyan zajlik?

Telefonon egyeztetünk időpontot, helyszínt – ami természetesen az elképzelt képtől függ. Ott találkozunk és néhány bemelegítő kép után már készülnek is a megbeszélt képek. Budapesten bérelt műteremben, Szekszárdon otthonomban kialakított műteremben várlak benneteket. Szívesen készítem el a vágyott képeket otthonodban, vagy szabadtéren is.

A műteremben mesterséges világítást használva teremtem meg a kívánt összhatást, hasonló megoldást alkalmazok otthonodban, irodádban is. Szabadtéren, ha szükséges szintén használunk vakukat, derítő lapokat, így helyszíntől függetlenül bízhatsz a jó eredményben.

A fotózás után néhány napon belül elektronikusan kapod meg a kiválasztott csomagnak megfelelő számú képet utómunkázva, retusálva, hogy azonnal fel tudd használni a neked megfelelő módon.

Jelentkezz be most!
+36 70 363 68 48

Árak Csomagok mini maxi luxi premium – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

Blog Archívum – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

(3) Bocskai fotó | Facebook