Miért fotózunk meztelen képeket?

Az akt és takart akt mindig különleges képet jelent ha szépen van elkészítve. Aért fotózunk aktot, mert szép. Azért mert azt szeretnénk, hogy a hálószoba falán ne egy idegen nő feneke legyen erotikus képként, hanem a sajátunkat csodálja a párunk és mi magunk is. Azért fotózunk aktot, mert jó ránézni a finomságára, szépségére és mert tudjuk mekkora készülés, bátorság és élmény mindez. Azért fotózunk aktot, mert egy csodálatos fotókönyvbe illesztve izgalmas és nem mindennapi ajándék lehet évfordulóra, Valentin napra, szülinapra. Ennek hidd el örülni fog választottad.

Mi is az akt és takart akt?

Igazából nagyon egyszerű a kérdés. Takart akt az, ahol kezeddel, lábaddal, a pózzal, vagy valamilyen tárggyal eltakarod a meztelen valóságot. Mindenki tudja, hogy nincs rajtad ruha, de mégsem látszik a “lényeg”. A klasszikus akt képeknél természetesen látszik. De ez a látszás könnyen lehet nagyon is kellemes, erotikus látvány. A sejtelmesség épp oly fontos és izgalmas, mint a kitárulkozás. Meg kell tudnunk találni az egyéniségednek megfelelő for,át és mértéket.

Takarás nélküli akt, arctalanul

Hogy fogsz tudni levetkőzni? Ki fogja látni?

Hogy ne legyenek ruha nyomok rajtad a fotózás előtt le kell vetkőzni és puha köntösbe bújva nézed végig a lámpák beállítását. Hogy a bőröd szép legyen testápolóval vagy bronzolajjal be kell kenned magad. Meglátod igazán szép selymes fénye lesz a bőrödnek a fotókon! Elkészül a sminked és átbeszéljük pontosan mit is szeretnénk látni a kész képeken. Ez idő alatt hidd el teljesen feloldódsz és megszoksz mindent és mindenkit. Érezni fogod a helyzet biztonságos és nyugodt voltát. Nem fog gondot okozni levetkőzni és nem fog problémát jelenteni ki fogja látni, hiszen mindenkit ismerni fogsz. A képek elkészültekor nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy semmilyen kellemetlen élményed ne legyen. Az történik amit előre megbeszéltünk, nem lesz meglepetés. A fotózás előtt fontosnak tartom a személyes találkozást, mert ez annyira intim terület, hogy biztosnak kell lennünk abban mit várunk egymástól.

(5) Facebook

(5) Facebook,

Árak Csomagok mini maxi luxi premium – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

Takart akt