bocskaianitarita@gmail.com
+36 70 363 6848


Impresszum – szerzői adatok

Azt hiszem fotósként nem is kellene megadni szerzői adatokat, na de az a fránya GDPR… szóval szerzői adatok következnek.

Az oldal tulajdonosa: Bocskai Anita Rita egyéni vállalkozó

Én kezelem, fejlesztem, készítem ezt az oldalt. Nem ez a munkám. Aki mintának kívánja tekinteni ezt az impresszumot lehet, hogy nagy hibát követ el, így javasolom a másolás hanyagolását.

Ez csupán egy bemutatkozó oldal. Nem gyűjtök adatokat, nem tárolok email címeket és nem készítek listákat. Fotográfus vagyok. A képeket viszont biztonságos helyen őrzöm és illetéktelen személyektől védem!

A bocskaifoto.hu oldalon megjelenő tartalmak, fotók, szöveges tartalom, logó, cikkek, azok elrendezése szerzői oltalom alatt állnak.

A szerzői jogok gyakorlója Bocskai Anita Rita. Előzetes írásbeli engedély nélkül,  elérési úttal történő többszörözés útján a tartalom módosítás nélkül idézhető, megosztható, amennyiben nem sérti a szerző, vagy a képen szereplő jó hírnévhez fűződő jogát.

Minden más felhasználás engedélyhez kötött, az engedély nélküli felhasználás tilos. (Segítek: nem mentheted le a képet és nem módosíthatod engedély nélkül, nem publikálhatod elérési út és szerző engedélye nélkül)

Adatkezelési irányelvek

Fotózást megelőzően tájékoztatást nyújtok a felvételek őrzési idejéről, módjáról.

Adatkezelő:
Bocskai Anita Rita
7100 Szekszárd, Bem utca 26.

A kapcsolatfelvétel során rögzített adatokat (név, email cím, telefonszám) kérésre törlöm. Számla kiállítása esetén, a levelező rendszerből, telefon memóriájából az adatokat törlöm, azonban  a számla a számviteli előírásoknak megfelelő ideig kerül őrzésre, az őrzési idő lejártát követően a tárolt adatok törlésre kerülnek. Átutalásos fizetés és nagyobb 200.000.- Ft feletti kifizetés esetén számlát kell kiállítanom, ehhez név és lakcím adatokat kell kérnem, míg kézpénzes fizetés, 200.000.- Ft alatti fizetés esetén nyugtát is kiállíthatok.

Cégek és magánszemélyek felé is tudok számlát kiállítani.

(4) Bocskai Rita | Facebook

Árak Csomagok mini maxi luxi premium – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)