Ha nem szereted a beállított műtermi, vagy játszótéri, erdei, tóparti képeket, de szeretnéd, ha lenne néhány jó kép a családról, ez a csomag neked szól! A celebek fotóit nézve felmerül, hogy jó lenne néhány “hétköznapi” kép, amikor csak olyan általános dolgot csinál az ember. Megbeszéljük mit szeretnél csinálni a képekkel (fotókönyv,  “mesekönyv”, blog háttér, naptár, vászonkép…) Elkísérlek és fotózok.  Fotózok mikor kiszállsz az autóból, vagy kávét iszol, vagy dolgozol, kertészkedsz, gyerekeket fürdetsz, altatsz…szóval veled megyek, elkísérlek oda, ahova szeretnéd és elkészülnek azok az életképek, amik soha-sehogy máshogy nem készülnének el. Hétköznapi pillanatokat fogok meg egy profi szemével és kamerájával.

Hogyan történik?

Ez a fotózás szorosabb kapcsolatot igényel, ismernem kell a környezetet és a napi terveket. Ha mások,a családod, vagy kollégáid is részesei lesznek a fotózásnak, akkor nekik is meg kell ismerni és szokni a jelenlétemet, hogy mindenki komfortosan érezze magát az egész folyamat alatt. Sokan a kamera láttán feszengeni kezdenek, ezt szeretném elkerülni.

Veled megyek, veled leszek a megörökíteni kívánt cselekvésekkor. Ha mondjuk betérsz egy boltba, ott engedélyt kell kérnünk a fotózásra, így ez több előkészületet kíván, de egy pontosan megtervezett nap esetén ez sem lehet probléma.

Ennek a fotózásnak az időtartama szükségszerűen hosszabb, és másfajta felkészülést és készültséget igényel, de talán itt lehetséges leginkább az egyéni, személyes hangulatú képek elkészítése. Egyeztetést, ismerkedést követően tudok árajánlatot adni, az árajánlat egyéni és teljesen testre szabott ebben ebben az esetben.

Segítek a fotózás után is

A elkísérlek egy különleges csomag, így a képeket sem én egyedül választom ki. Miután elvégeztem az elsődleges leválogatást együtt választjuk ki azokat a képeket, amiket végül utómunka és szükség esetén retusálás után elektronikusan kapsz meg kis és nagy felbontásban. A nagy felbontású képekből vászonképet, naptárat vagy posztert is készíttethetsz, a kis felbontású képek közösségi oldalakon, táblagépen, vagy könyv formában könnyen használhatóak. Ebben is segítek ha szükséged van rá. Kiválasztjuk, megszerkesztjük és elkészítjük. Életed egyik nagyszerű élménye lesz ez a fotózás!

Hívj fel, ha ezt a fotózást választod!

0670363-68-48

Blog Archívum – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

(3) Bocskai fotó | Facebook

https://www.instagram.com/bocskair/