Családi és gyermek fotózás esetén a szülők idegesek, a gyerekek nyűgösek és sosem néznek jó irányba. Ismerős? Felejtsétek el! Itt nincs kényszer, nincs mű mosoly! Itt a gyerekek jó hangulatban önmaguk lehetnek és a vágyott képek mégis elkészülnek!

Én hiszek bennük, a gyerekek mindig szépek! Szégyenlősen, huncutul, dühösen…és itt van idő minderre. Miért? Mert három gyerekes anyukaként bizton állítom, előttem nem kell szabadkozni semmiért! Ezt ők tudják és hidd el te is érezni fogod! Családi fotókból pedig sosincs elég. Legyen karácsonyi fotó, anyák napi fotó, vagy naptárhoz készülő fotó, nincs nagyszülő aki ne örülne az unokák képeinek, vagy ne büszkélkedne a gyermekével.

Gyermek fotózás során sok szülő feszült, mert mi van, ha a gyerek “szétszedi a stúdiót”. Velem biztonságban vagytok! Igyekszünk úgy elhelyezni a berendezést, hogy ne essen baja és megengedjük, hogy a gyerekek megnézzék, megfogják a berendezést, így nem lesz oltári sírás a sok tiltás vége. Van hangulata a sírós képeknek is, de azért törekszünk a természetesen vidám pillanatok lencsevégre kapására.

A gyerekek általában 20 percet tudnak egyszerre koncentrálni, így ennyi idő után tartunk egy pici szünetet. Pár falat, néhány korty és mehet tovább a fotózás.

Ha gyerek fotózásra jössz, az nem jelenti azt, hogy nem készüknek családi képek is! A családi képek természetesen megszületnek és megbeszélés szerinti arányban lesznek a kész képek között. A gyerekek is örülnek majd, ha sok év múlva előkerülnek a szűlővel, szülőkkel közös képek. Lehetőség van lakáson történő fotózásra is, ha a műterem világa nem vonz.

A fotózást követő néhány napon belül a kiválasztott csomag szerintimennyiségben megkapod képeket elektronikusan, kis és nagy formátumban, hogy azonnal használhasd őket! A képekből egyszerűen tudsz majd fotókönyvet vagy naptárat készíteni, nem kell konvertálással bajlódnod.

Jelentkezz be most!
+36 70 363 6848

Árak Csomagok mini maxi luxi premium – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

Blog Archívum – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

https://www.instagram.com/bocskair/

(3) Bocskai fotó | Facebook