Tárgy és étel fotózás nem feltétlenül áll egymástól olyan távol, mint elsőre gondolnánk. Az elv ugyan az, a technika és mégis más.

Étel fotózás

A profi étel fotók és a “fotózzuk le a tányért” fotók közt óriási a különbség. Felhasználod a legjobb alapanyagokat, szíved-lelked beleteszed, de a mobiloddal készített képek szétesnek a nyomdában és a weblapodon? Az étel finom, mindenki szereti, de a képeken nem mutat valahogy sehogy sem?

Ha pénzt keresel vele, vevőt hoz neked, akkor legyen tökéletes a kép, bízd profira!

Tárgy fotózás

A tárgyakat le lehet fotózni fehér háttér előtt is meg hangulat fotókat is lehet készíteni. Mire van szükség? Szeretnéd ha látszana térben, el lehetne képzelni az anyagát és tapintását? Nagy mennyiségben a webshopba kell a kép, vagy abszolút egyedi képeket szeretnél? Mindenre van megoldás.

Rendezvény fotózás

Legyen szülinap, eljegyzés, kiállítás megnyitó, koncert vagy főpróba. Céges parti, baráti összejövetel, vagy a nyaralást lezáró buli. Minden rendezvény egyedi és megismételhetetlen. A finom ételeket megesszük, a díszítésre nem is emlékszünk egy év múlva, a ruha elő se kerül többé, a tánc, a dallam a pillanattal illan el. Csak a fotók maradnak. A hangok, ízek, illatok, a sztorik mind előhívhatóak az albumból. A vendégek által készített képekről mindig hiányzik valakinek a feje, lába, túl sok az ég, vagy épp ferde minden. Jobb esetben minden stimmel csak éppen nyomtatásban egy nagy maszat az egész és csak sejtjük kik vannak a képeken. Nagyon jó évek elmúltával elővenni a képeket, jó a falon látni egy-egy montázst, ami az elmúlt évek nagy pillanatait őrzi.

Bízd rám, én ott leszek és megörökítem azokat a pillanatokat, amiket jó lesz felidézni.

Mennyibe kerül?

A tárgy és étel fotózás, rendezvény fotózás egyedi ár képzés alá esik. Tekintettel arra, hogy speciális felkészültséget és technikai berendezést, más típusú utómunkát igényel minden téma egyedi árajánlatot adok minden esetben!

Az ár nagyban függ a helyszíntől, a szükséges ráfordított időtől, az utómunka mértékétől, beállítások számától. 


Kérj ajánlatot most!
+36 70 363 6848

Blog Archívum – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

(3) Bocskai fotó | Facebook