A lánybúcsú megörökítése különleges feladat. Senki nem akar magáról olyan képeket, amiken nem néz ki jól. Háttérben tömött kuka, villanyoszlop és egy rókázó barát… nem. Ilyet senki nem akarhat. Profi fotós nem hoz ilyen helyzetbe.

A barátnők által készített telefonos képek most még jók lehetnek. De néhány év múlva mikor albumot, videót akartok vágni belőle, amikor a 30-40-50 szülinapot készítitek elő és kellenek a fiatalkori bulizós képek már szétesőnek, morzsásnak és nem jó felbontásúnak bizonyulnak.

A tortát megeszitek, az ital elfogy, a zene is elhalkul, a lánybúcsús póló elvész a szekrény mélyén, kialusszuk a mámort, csak a képek maradnak! Örök emléket hordozva az utolsó lányként töltött mulatozásról! Legyenek ezek a képek olyanok, amilyennek emlékezni szeretnétek rá! Látszon a szép smink, a boldogság, a bulis ruha, a barátnők, akik hetek óta készülnek a kérdésekkel, kellékekkel.

Én megyek veletek! Az első 1-2 helyszínen még biztosan vállalható fotók születnek, a többi pedig már maradjon anekdota! 

Kezdhetünk egy laza műtermi fotózással és folytathatjuk szabadtéren, kezdhetünk lakáson és mehetünk szórakozóhelyre is. Lehetnek végig beállított képek, vagy spontán fotók is.

Mennyibe kerül ez?

Az ár egyéni megbeszélés kérdése. Az első ismerkedős megbeszélésen megbeszéljük a részleteket. Árajánlatom függ attól hol fotózunk, melyik városban, milyen helyszíneken, hány helyszínre kísérlek el benneteket és meddig maradok veletek, illetve hány képet szeretnétek kiválasztani a lánybúcsú után.

Lánybúcsút szívesen fotózok Szekszárdon, Budapesten, Székesfehérváron, Velencén, Egerben. Külön megbeszélés szerint ezektől eltérő városokban is.

A képeket ebben a csomagban előválogatom, majd ti választhatjátok ki mely képeket szeretnétek utómunka, szükség esetén retusálás után megkapni. Az elkészült fotókat elektronikusan kis és nagy felbontásban is megkapjátok, hogy azonnal felhasználhatóak legyenek, lehetőség szerint még az esküvő előtt.

Blog Archívum – Bocskai Rita Fotográfus (bocskaifoto.hu)

(3) Bocskai fotó | Facebook

Jelentkezz be most!
+36 70 363 68 48